Hjem / Medlemskap / Aktivist

Aktivist

Som aktivist forventer vi at du deltar på majoriteten av alle møter og aktiviteter som skjer i ditt rede og på rikssammenkomster. Du skal også være svært aktiv i organisasjonen og virkelig gjøre nytte for ditt folk. Dette gjennom tradisjonell gateaktivisme og/eller gjennom et spesialområde som f.eks. som skribent på Frihetskamp, med IT, film osv.

Som aktivist må man, tilpasset etter individuelle omstendigheter, holde seg i god fysisk form og alle aktivister bør streve etter å klare organisasjonens fysiske test. Vi krever at du er minst 16 år gammel for å være aktivist, og at du betaler en månedsavgift på mellom 100 og 300 kroner.

Etter å ha vært prøve-aktivist i seks måneder vil du motta en aktivistpin. Du vil bli fratatt pinen dersom du ikke holder den standarden som kreves. Gruppe- og redesjefer rekrutteres utelukkende fra aktivistgruppen.

Personer som søker om opptak som aktivist vil bli satt i kontakt med en rekrutteringsansvarlig i sitt nærområde, og må gjennomføre et informasjons- og rekrutteringsmøte.

>> TIL SØKNADSSKJEMA!