Arendal kommune politianmelder Motstandsbevegelsen

arendalsuka1

Les mer

Del artikkelen

Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email
Share on print
Print

Arendal kommune med ordfører Robert C. Nordli i spissen, har politianmeldt Den nordiske motstandsbevegelsen etter uttalelser som ble gjort i podkasten Frontlinjen sitt spesialavsnitt om Arendalsuka.

Ifølge Nordli så er det spesielt utsagnet «Vi kommer!» som de har sett på med stor uro. Dette til tross for at Nordli selv uttalte til NRK at Motstandsbevegelsen var velkommen under årets arrangement.

– Ja, alle er velkomne til å delta som deltaker under Arendalsuka og høre på debatter, men å dele ut flyers eller å gå i demonstrasjonstog er ikke lov.

NORDLIS STØRSTE MARERITT: Nasjonalsosialister som prater og diskuterer politikk med folket.

På hvilken måte det skulle bryte mot loven å dele ut politisk informasjon i Arendal kommune under Arendalsuka, eller demonstrere for den delen, forklarer han aldri. Nordli uttaler videre til TV 2 at politianmeldelsen ble levert inn på mandag, og at de har en løpende dialog med politiet om sikkerheten, særskilt etter Motstandsbevegelsen publiserte sin podkast.

– Vi er godt kjent med podkasten og det som er publisert. Arendal kommune har vurdert det, og på bakgrunn av enkeltutsagn har vi valgt å politianmelde Den nordiske motstandsbevegelsen mandag.

Hvorfor det er Arendal kommune og ikke Arendalsuka som har politianmeldt organisasjonen, fremkommer ikke. Heller ikke fremkommer det nøyaktig hva Motstandsbevegelsen er anmeldt for, men dette er noe Frihetskamp vil komme tilbake til senere.

Del artikkelen

Share on vk
Share on telegram
Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on email
Share on print

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger