Hjem / Motstandsmedia / Frontlinjen #37: Aktivistdagene 2019 og Jimmy Thunlind

Frontlinjen #37: Aktivistdagene 2019 og Jimmy Thunlind

FRONTLINJEN Her er avsnitt 37 av Frontlinjen som er et spesialavsnitt om Aktivistdagene 2019.

Her er avsnitt 37 av Motstandsbevegelsens podkast Frontlinjen, som er et spesialavsnitt om Aktivistdagene 2019, som ble avholdt i Hedmark forrige helg.

Medvirkende i dette avsnittet er som vanlig sjef over Motstandsbevegelsens norske gren, Haakon Forwald, og Tommy Nyberg fra organisasjonens riksledelse. Gjest i dette avsnittet er Jimmy Thunlind, fra svenske Rede 8, som deltok på aktivistdagene og holdt tale.

I dette avsnittet diskuteres blant annet:

  • Introduksjon.
  • Jimmy Thunlind og hans vei til Motstandsbevegelsen.
  • Aktivistdagene 2019: Alt om Thunlinds tale.
  • Musikkpause.
  • Aktivistdagene: IT-foredrag og presentasjon fra riksledelsen.

Om frontlinjen:

Frontlinjen er en podkast drevet av Den nordiske motstandsbevegelsen. Faste medarbeidere er sjef over Motstandsbevegelsens norske gren, Haakon Forwald, og Tommy Nyberg fra det norske riksrådet.

Programmene vil primært fokusere på Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i Norge, men også andre emner som ideologi, politikk og generelle nyheter relevante for organisasjonen og kampen kan bli diskutert.

Nye avsnitt av Frontlinjen utgis ukentlig her på Frihetskamp. Har du lytterspørsmål, vil donere, eller bare ønsker å komme i kontakt med Frontlinjen kan man benytte e-post: frontlinjen@motstandsbevegelsen.org.

Om Redaksjonen

Redaksjonen