Hjem / Motstandsmedia / Frontlinjen #38: Motstandsbevegelsen vs. homolobbyen

Frontlinjen #38: Motstandsbevegelsen vs. homolobbyen

FRONTLINJEN Her er avsnitt 38 av Frontlinjen som er et spesialavsnitt om homolobbyens angrep på Motstandsbevegelsen.

Her er avsnitt 38 av Motstandsbevegelsens podkast Frontlinjen, som er et spesialavsnitt om løgnartiklene som ble publisert i Dagsavisen for drøyt en uke siden og som ble omtalt på Frihetskamp og kommentert her på Motstandsbevegelsen.org.

Medvirkende i dette avsnittet er som vanlig sjef over Motstandsbevegelsens norske gren, Haakon Forwald, og Tommy Nyberg fra organisasjonens riksledelse.

I dette avsnittet diskuteres blant annet:

  • Introduksjon.
  • Informasjon fra Frontlinjen og hyllest til flere motstandsreder.
  • Løgnartikkel #1 og #2 i Dagsavisen.
  • Musikkpause.
  • Løgnartikkel #3 fra Dagsavisen.
  • Avslutning.

Hør avsnittet nedenfor:

Om Frontlinjen:

Frontlinjen er en podkast drevet av Den nordiske motstandsbevegelsen. Faste medarbeidere er sjef over Motstandsbevegelsens norske gren, Haakon Forwald, og Tommy Nyberg fra det norske riksrådet.

Programmene vil primært fokusere på Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i Norge, men også andre emner som ideologi, politikk og generelle nyheter relevante for organisasjonen og kampen kan bli diskutert.

Nye avsnitt av Frontlinjen utgis ukentlig her på Frihetskamp. Har du lytterspørsmål, vil donere, eller bare ønsker å komme i kontakt med Frontlinjen kan man benytte e-post: frontlinjen@motstandsbevegelsen.org.

Om Redaksjonen

Redaksjonen