Hjem / Notiser / Informasjon om kommentarfeltet

Informasjon om kommentarfeltet

INFORMASJON Her følger litt informasjon om kommentarfeltet på Motstandsbevegelsen.org.

Som sikkert flere har merket seg har kommentarfeltet på Motstandsbevegelsen.org blitt fjernet. Dette ble gjort av flere anledninger, men primært ettersom organisasjonssiden er et organ for å føre organisasjonens budskap ut til folket, for folkeopplsyning, og for å radikalisere, rekruttere og organisere mennesker.

Det sekundære motivet er at man ønsker debatten flyttet over til nettavisen Frihetskamps kommentarfelt, som av naturlige årsaker har flere besøkere og per dags dato appellerer til en bredere del av befolkningen. Haakon Forwald kommenterer avgjørelsen:

– Organisasjonssiden besøkes jo hovedsaklig av mennesker som allerede er sympatisk innstilt til Motstandsbevegelsen, mens Frihetskamps besøkere er langt flere og inkluderer både meningsmotstandere, vanlig folk og potensielle sympatisører og medlemmer. Derfor er det så klart viktigere at man heller legger tid og energi på å kommentere på Frihetskamp, hvor man kan påvirke mennesker positivt og faktisk kan rekruttere folk til organisasjonen.

Om Redaksjonen

Redaksjonen