Krevende friluftsaktivitet på Østlandet

rede1-skogstur

Les mer

Del artikkelen

Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email
Share on print
Print

FRILUFT Aktivister fra Rede 1 gjennomførte nylig en skogsvandring med overnatting.

Aktivister fra Rede 1 benyttet nylig en helg til å gjennomføre en friluftsaktivitet med overnatting og en lengre skogstur. Planen for aktiviteten var å starte på lørdag med å slå opp leir, og fortsette med en skogstur på søndag.

Lørdag startet med oppmøte i en storby på Østlandet. Da alle var samlet gikk ferden videre til skogs, hvor bilene ble parkert og aktivistene begynte på turen inn til leirstedet.

Vel fremme ble leiren slått opp, det ble hentet ved i skogen, vann i bekken, og andre aktiviteter ble etterhvert startet. Noen hadde med seg fiskestang og fisket etter abbor i innsjøen. Denne gangen ble det ikke napp, men innsjøen tilbød dog en forfriskende dukkert både på lørdag og søndag.

Utpå ettermiddagen ble det tid for mat, som besto av pølsegrilling på bål. En av aktivistene presenterte forskjellige spisbare planter og urter fra skogen og kunne senere by på «trollbrygg». Det ble også muligheter for å gå tur i skogen samt henting og kapping av mer ved før kvelden falt på og det ble tid for å legge seg.

Søndag startet med å få i gang bålet til frokosten etterfulgt av en morgendukkert i innsjøen. Etter frokost ble bålet slukket og leiren slått ned; nå var tiden kommet for hovedpunktet på programmet: en lengre skogsvandring med full oppakning.

Det ble en rundtur gjennom skog, myrmark, opp og ned fjelltopper og elveleier før aktivistene etter fem timer kom tilbake til parkeringsplassen. Dette var en slitsom, men veldig fint tur, som kommer til å bli gjentatt om ikke lenge.

Har DU lyst til å være med på neste tur? Søk om medlemskap i Motstandsbevegelsen i dag!

Se flere bilder fra helgen nedenfor:

Del artikkelen

Share on vk
Share on telegram
Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on email
Share on print

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger