Aktivist

Del artikkelen

Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email
Share on print
Print

Som aktivist forventer vi at du deltar på majoriteten av alle møter og aktiviteter som skjer i ditt Rede og på rikssammenkomster. Du skal også være svært aktiv i organisasjonen og virkelig gjøre nytte for ditt folk. Dette gjennom blant annet tradisjonell gateaktivisme ukentlig.

Som aktivist må man, tilpasset etter individuelle omstendigheter, holde seg i god fysisk form og alle aktivister bør streve etter å klare organisasjonens fysiske test. Vi krever at du er minst 16 år gammel for å være aktivist, og at du betaler en månedsavgift på 300 kroner. Betaling overrekkes til kasserer for ditt område.

Etter å ha vært prøve-aktivist i seks måneder, og i denne periode oppfylt de krav som settes til aktivister, vil du ønskes velkommen som fullverdig aktivist og motta en aktivistpin ved passende anledning, samt tilbudt en aktivistjakke. Du vil bli fratatt denne pin og aktivistjakke dersom du ikke holder den standarden som kreves.

Gruppe- og redesjefer rekrutteres utelukkende fra aktivistgruppen.

Personer som søker om opptak som aktivist vil bli satt i kontakt med en rekrutteringsansvarlig og må gjennomføre et informasjons- og rekrutteringsmøte. Etter dette vil du bli meddelt om du er blitt godkjent som aktivist i Motstandsbevegelsen.

>> TIL SØKNADSSKJEMA!

Del artikkelen

Share on vk
Share on telegram
Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on email
Share on print

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger