Motstandsbevegelsen demonstrerer i Finland den 18. august

DMpzgWYXkAIXMZa-768x432

Les mer

Del artikkelen

Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email
Share on print
Print

Den nordiske motstandsbevegelsen vil den 18. august arrangere en demonstrasjon i Åbo. Som mange kanskje allerede vet kommer det politiserte politiet til å fortsette sin kenguruprosess mot vår bevegelses friheter. Forhandlingene i tingretten ble tidligere holdt i Tammerfors.

Hensikten med demonstrasjonen er å protestere mot avviklingen av ytringsfriheten i Finland. Etablissementet forsøker å skremme folk til stillhet med tiltale om tankekriminalitet og orwellsk «hets»-retorikk. Samtidig forsøker de å etablere flerkultur som den offisielle statsideologien som ingen skal tillates utfordre.

Demonstrasjonen vil være en offentlig manifestasjon av vår motstand mot den nevnte utviklingen og forsøket på å forby vår bevegelse. Vi skal vise at nasjonalistiske aktivister ikke kan tystes med skremselstaktikk og at den finske motstanden kommer til å fortsette uansett hva.

Demonstrasjonen finner sted i Åbo lørdag 18. august. Vi inviterer alle nasjonalister til å tilslutte seg våre rekker og vise sin støtte til Motstandsbevegelsen.

I følge forskjellige opplysninger vil det også arrangeres andre nasjonalistiske arrangementer i løpet av dagen da det er ett år siden Finlands først flerkulturelle terrorangrep fant sted, i Åbo. Terroren er en av de direkte konsekvensene av den nåværende innvandringspolitikken. Gjerningsmannen var en asylsøker som knivstakk forbipasserende til døds i sentrum av byen.

Det er grotesk at vi tvinges til økt og mer brutal innvandrervold samtidig som myndighetene har bestemt seg for å stadig mer innskrenke finske nasjonalisters friheter. Datoen har blitt et symbol for disse absurde lovene.

Kansallinen Vastarinta vil slippe ytterligere informasjon om demonstrasjonen senere. Vi ses i Åbo 18. august 2018!

Del artikkelen

Share on vk
Share on telegram
Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on email
Share on print

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger