Hjem / Den nordiske motstandsbevegelsen / Nordisk Radio lanseres!

Nordisk Radio lanseres!

Hei og velkommen til Nordisk Radio. Jeg heter Fredrik Vejdeland og er sjef for Motstandsbevegelsens radiovirksomhet i Sverige.

Nordisk Radio er det som initialt var Radio Nordfront (navnet på hele den svenske radiovirksomheten, ikke bare programmet), som deretter ble Nordfront Radio og nå Nordisk Radio. Med dette siste navnebyttet vil vi signalere at vi utgjør en egen mediaavdeling og arbeider ved siden av Nordfront for felles mål.

Denne siden, som vi har planlagt og jobbet med de siste månedene, har blitt til for at vi på kort tid ekspanderte så mye at vi ganske enkelt trengte en egen plass på nettet. På NordiskRadio.se vil du få informasjon om alle programmene, alle radiostemmene, sendingstider og mer opinionsdannende materiale.

Etter å ha analysert situasjonen har vi kommet frem til at akkurat radio er et mer egnet verktøy for å kunne nå massene og tilby inngangsporter. Derfor kommer Nordisk Radio til å tilby en del annerledes saker enn tidligere. Vi vil eksempelvis prøve å blogge slik at dere kan bli enda mer kjent med radiostemmene, og slik at de kan interagere enda bedre med dere lyttere. Hold også utkikk etter utklippene; de vil inneholde viktige nyhetsinnslag, men også en hel del humor. Og de passer utmerket å dele på sosiale medier.

Vel møtt!

NordiskRadio.se

Om Redaksjonen

Redaksjonen