Religionspørsmålet – et sidespor!

islam-3051991_1920

Les mer

Del artikkelen

Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email
Share on print
Print

Det ropes «islam er ingen rase, ut med islam, eller ihvertfall radikal islamisme, for moderate islamister er jo ok». Slik lyder det kraftløse kamprop fra de pro-israelske kontrajihadister, og det samtidig som de føler en enorm trang for å signalisere at de hverken er «rasister» eller «nazister» ved å sette sin afrikanske maskot i front, vifte med Israels flagg og skrike om «naziislam».

Men det er ikke slik at det bare er islam, eller «radikal islamisme», som er problemet i Europa. Religionspørsmålet er et villedende sidespor, det er helt sekundært, og trekker fokus vekk fra helheten og den virkelige store trussel som vårt folk i dag står overfor, hvilket er folkeutbytte/folkemord.

Denne trussel mot vår fremtidige eksistens som folk og rase forsvinner ikke av seg selv bare disse horder med rasefremmede som har invadert Europa de seneste år skulle begynne å konvertere til eksempelvis ateisme eller kristendom, bare de skulle begynne å spise syltelabber, eller ikle seg nasjonens nasjonale drakt på selve nasjonaldagen. Heller er det ikke slik at problemet skulle opphøre å være et problem bare de lærte seg å oppføre seg litt bedre. Kriminalitetspørsmålet, som religionspørsmålet, er også helt sekundært.

Nei, det virkelige store problem er den orkestrerte masseinnvandringen av rasefremmede generelt, og det samtidig med at det oppmuntres til integrering og raseblanding, hvilket igjen vil lede til at vårt eget folk og verdier forminskes og på sikt opphører å eksistere ved at det blandes opp i noe fremmed – også kjent som Kalergi-planen.

For en globalist uten videre kjærlighet til sitt folk og dets verdier vil nok et folkeutbytte, også kalt folkemord, ikke være av stor bekymring. Han eller hun forstår ikke verdien av sitt folk og rase, og i verste fall anser seg ikke som del av gruppen, og ser derfor ikke problemet med et folkeutbytte. Styrt av følelser trigget av fiendemedia unnskylder de også gjerne sin ignorante holdning overfor eget folk og pågående folkemord med at «folk må jo kunne elske hvem de vil». Og hvem skulle nå ikke falle for slike kjærlige ord?

Rasjonell tankegang er dog stort sett fraværende hos disse mennesker, det er føleriet som her taler. Sannheten er dog at hadde det ikke vært for at den jødiske elite hadde orkestrert masseinnvandringen til Europa, tilrettelagt og oppmuntret vårt folk til å begå folkeutbytte, så hadde slike ord ikke vært nødvendige ettersom raseblanding da ikke hadde forekommet i så stor grad og således ikke vært en trussel mot vår egen eksistens. For så lenge det ikke tilrettelegges for og oppmuntres til gjennom x-antall reklamer, filmer, musikk, m.m, så ville det stort sett for de aller fleste vært helt uinteressant å gå den veien. Og langt mindre om man faktisk på ny lærte folket å være stolte, elske og bry seg om sitt eget folk og rase igjen, fremfor å hjernevaske dem med hvit skyld og selvhat.

Nasjonalsosialismen tar sikte på det å bevare det biologiske mangfold på globalt plan, fremfor å ødelegge det via flerkultur og smeltedigel.

En enorm berøringskrekk rundt rasespørsmålet, for ikke snakke om rasefornektelse, er et vanlig fenomen blant både venstreorienterte og høyreorienterte globalister, der sistnevnte inkluderer de pro-israelske kontrajihadister. Når det kommer til kontrajihadistene styrer de bevisst unna det å peke på rase og velger da i stedet å ta et sidespor som er religionspørsmålet, eller kulturspørsmålet, eller kriminalitetspørsmålet, ja, alt bortsett fra rasespørsmålet som tross alt er det viktige her.

Kontrajihadistene unnskylder sin svake protest med at «islam er ingen rase, så ergo skulle det være legitimt å føre en såkalt kamp fra denne vinkel». Men problematikken som her oppstår er at det virkelige store problem, altså et pågående hvitt folkemord, da ikke vil bli belyst og bekjempet ved at man går rundt grøten og ikke tør peke på det vesentlige. Ulike raser eksisterer, og det er ingen skam å si at man ønsker å bevare sin egen rase, fremfor at det skal begås folkeutbytte på den.

Kontrajihadistene virker som sagt ikke til å være særlig opptatt av, eller bekymret over, om vårt folk og rase skulle forminskes og på sikt opphøre å eksistere, for i deres tankesett kan hokus pokus «hvem som helst bli norsk bare det skrives på papiret» og «det er jo bare islam som er problemet». Det at nordmenn er et nordisk folk tilhørende en spesifikk rase, hvorpå verdier som kultur er et produkt av folket, er et faktum kontrajihadistene bevisst styrer unna, og således gjør de seg til et problem og ikke en løsning.

Religionspørsmålet er en villedelse fremsatt av kontrollert opposisjon og trekker fokuset vekk fra det faktum at vårt folk og rase i skrivende stund blir utsatt for et folkeutbytte gjennom en orkestrert masseinnvandring av rasefremmede, etterfulgt av en oppmuntring til raseblanding. Den eneste løsning er først og fremst det at flere begynner å peke på dette faktum og ikke minst yter motstand ved å organisere seg riktig, i det som ER en reel politisk opposisjon mot globalismen.

Det er også viktig at du som er litt mer opplyst begynner å angripe dette sidesporet og da veileder vårt folk i riktig retning. At også DU begynner å fortelle at det ikke bare er islam som er problemet i Europa, men masseinnvandringen av rasefremmede generelt, etterfulgt av talen om integrering/raseblanding – altså et pågående hvitt folkemord!

Del artikkelen

Share on vk
Share on telegram
Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on email
Share on print

Basisaktivisme i Loddefjord

Basisaktivisme i Fredrikstad

Klistremerker i Hønefoss

Basisaktivisme på Jevnaker

Klistremerker ved Storelgen

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger