Revolusjonen begynner med deg!

Skjermbilde

Les mer

Del artikkelen

Share on vk
VK
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email
Share on print
Print

På denne siden finner du all informasjon du trenger om den pågående kampanjen «Revolusjonen begynner med deg!». [Oppdatert: 04.07.2019]

Den nordiske motstandsbevegelsens kampanje ved navn «Revolusjonen begynner med deg!» retter seg primært mot den delen av befolkningen som er patriotisk/nasjonalistisk anlagt, og har som hensikt å radikalisere, organisere og aktivere denne til kamp for Norden. Ungdommen faller naturlig nok inn under denne kategorien, og mange av aksjonene vil være rettet mot å rekruttere norsk ungdom.

Kampanjens sekundære mål er å gjennom kreative aksjoner og annen aktivisme skape oppmerksomhet rundt vår organisasjon og vår politikk for den bredere befolkningen, og gjøre de sympatisk anlagt til Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil gjennom kampanjen understreke behovet av at kampen for vårt folks overlevelse og frihet skal føres på en så bred front som overhode mulig, og at radikal, kompromissløs og organisert kamp er en nødvendighet for å nå seier. Folket må organiseres i revolusjonær kamp under frihetens fane!

Vi vil tydeliggjøre at det kun er gjennom en full-skala revolusjon, av så vel folket som systemet, at vi kan løse de gigantiske utfordringene som vårt folk står overfor. Kun en total nasjonalsosialistisk revolusjon, vil frigjøre vårt folk og gjenerobre Norden!

Under kampanjens gang vil det publiseres en rekke artikler her på Frihetskamp med dette som tema. Podkasten Frontlinjen vil også omhandle dette i flere avsnitt, og vi håper også å få produsert filmer om emnet.

Revolusjonen begynner med DEG!

Artikler (A–Å)

Radioprogrammer

Filmer

https://www.youtube.com/watch?v=_okuQ-rdW-o&bpctr=1537439536

Propaganda

Del artikkelen

Share on vk
Share on telegram
Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on email
Share on print

Engasjér deg i kampen – søk om medlemskap!

Motstandsmedia

Vår politikk

Bidra økonomisk – donér til kampen!

Nedlastinger